Grammatica voor nerds en dummy's

Grammatica voor nerds en dummy's

By Brend Truijens & Sander Terburg

  • Release Date : 2012-12-16
  • Genre : Taalkunde
  • FIle Size : 272.84 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Grammatica voor nerds en dummy's Dit is een rijk ge├»llustreerd werkboek grammatica waar je alle kanten mee uit kunt. Maak notities in je boek, studiekaarten en markeringen, mail ze, en zoek alles op wat je in de tekst niet snapt - op internet, of in het boek zelf in de woordenlijst (hier vind je alle vaktermen). 
Het boek staat bol van de toetsen om jezelf te testen en je kunt maar liefst 6 zichzelf nakijkende eindtoetsen maken om je docent of jezelf te bewijzen dat je de stof beheerst. Stuur het gewoon op per e-mail als je het gemaakt hebt.
Het boek is ook een audioboek, je hoeft geen letter te lezen om de theorie te volgen! Toegevoegd zijn nu ook werkschriften en videoclips over taal. En heb je al de diverse interactieve animaties bekeken?

Reviews

  • De tweede editie is nu te downloaden!

    5
    By iPhoneTeacher
    De eerste editie was een fatsoenlijk boek met veel interactief materiaal, maar de tweede editie is verdubbeld in pagina's naar ruim 126! Daarbij zijn inbegrepen 6 eindtoetsen (op verschillende niveau's die automatisch nagekeken worden en verstuurd naar een e-mailadres naar keuze), animaties, werkschriften, videoclips en, ook belangrijk: het geheel is een audioboek volgens het principe "luister naar wat je nu leest" (op elke pagina dan ook het audioverhaal). Het boek is nu ook voorzien van illustraties en de oefentoetsen zijn ruimschoots uitgebreid. Alles wat je nodig hebt voor je grammatica op school! Bewijs je docent dat je het kan! Je mailt het hem toch gewoon? Nu geen les meer?

keyboard_arrow_up